На Шумщині односельчанин пограбував 86-річну пенсіонерку

Крадіжка трапилася у селі Соснівка  Шумського району. Невідомий пограбував 86-річну бабусю. З подвір’я бабусі зник велосипед. Про злочин у поліцію повідомив голова місцевої сільської ради.

 

Слідчі встановили, до крадіжки причетний односелець потерпілої. Вночі він зайшов на подвір’я, викотив велосипед і заховав у себе на господарстві. Там крадений транспорт і знайшли поліцейські.

 

Зловмисник раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів. Підозрюваному  інкримінують частину 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У маленького Павлика з Тернопільщини – рак крові. Терміново потрібна допомога

Наступна стаття

На Кременеччині в колодязі втопилася пенсіонерка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.