У маленького Павлика з Тернопільщини – рак крові. Терміново потрібна допомога

Маленькому Павлику лише 4 рочки, але він мужньо бореться за своє життя. У хлопчика лікарі діагностували гострий лімфобластний лейкоз, т-клітинний варіант – рак крові. Проживає Павлик Мацелюх у селі Смиківці, що біля Тернополя. Батьки та рідні намагаються зібрати кошти самотужки, але необхідна на лікування дитини сума надто велика. Тож вони звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти, від яких, на жаль, залежить життя їхньої дитини. Гроші зібрати потрібно терміново, адже гаяти часу не можна.

 

Кошти можна перерахувати на рахунок у банку:

Приватбанк

картка № 4149 4991 1684 1790

Мацелюх Юлія Андріївна

тел.: 067-127-88-73

 

Також усі бажаючі можуть принести гроші до місцевої церкви у селі Смиківці та до Катедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці у Тернополі, – написав Yevhen Flysta.

Попередня стаття

На Тернопільщині стрімко дорожчає основний продукт

Наступна стаття

На Шумщині односельчанин пограбував 86-річну пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.