5 жовтня – День вчителя

Одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери – День вчителя.

 

Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися. Враховуючи масу складнощів, що встають перед учителями кожен Божий день, мимоволі задаєшся питанням – як вчителю вдається, не дивлячись на більш ніж скромну матеріальну зацікавленість і ряд супутніх, часто найскладніших проблем, справлятися на ряду з цим з величезним психологічним навантаженням. Залишатися при цьому людиною мудрою і толерантною, чуйною і відповідальною, впевнено і послідовно ведучи свою вірну освітню лінію в нашому житті і житті наших дітей.

 

Знання дуже важливі для кожної культури. Квіти, подарунки і привітання, поздоровлення і вшанування тих, хто безпосередньо своєю працею і порадами сприяє освітнього процесу отримують вчителі по всій Землі.

 

Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято працівників школи та всієї освітньої системи – День вчителя, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів. Бажаємо їм міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення їх учнів і найкращих успіхів у будь-якому освітньому процесі до якого нас приводить наше багатогранне життя! Зі святом вчителя Вас!

Попередня стаття

Попри обіцянки, дорогу на Стадникової ремонтувати не почали (Відео)

Наступна стаття

Боротьба з «тінню»: на Тернопільщині легалізовують зайнятість

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.