У Тернополі автоматизують систему оплати за паркування

У Тернополі планують впровадити  автоматизовану систему контролю оплати вартості послуг з паркування. Відповідне рішення прийняли у рамках реформування сфери паркування транспортних засобів, а також задля покращення якості надання цієї послуги на території обласного центру.

 

Відповідний програмно-технічний комплекс здійснюватиме фото- та відеофіксацію правопорушень, вчинених водіями. Також надасть можливість в онлайн-режимі контролювати оплату послуг з користування майданчиками для платного паркування та контролювати дотримання правил зупинки транспорту.

 

Після розробки усіх етапів впровадження автоматизованої системи контролю, технічних вимог та завдань, їх буде винесено на подальший розгляд та затвердження виконавчим комітетом міської ради. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Гусятинщині через злив нечистот у річці загинула риба

Наступна стаття

В Україні запрацюють 15 вертолітних баз та центр обслуговування «Airbus Helicopters»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.