Тернопільських журналістів та блогерів запрошують на Всеукраїнсьий конкурс

Предаставників тернопільських засобів масової інформації запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського.

 

Працівники преси, телебачення і радіо, інтернет-видань, інформаційних агентств, блогери та позаштатні автори (фрілансери) змагатимуться у номінаціях: «Журналістське розслідування», «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування» та «Журналістська знахідка щодо розвитку міст». Конкурс триватиме до 1 листопада цього року. Переможці отримають дипломи з виплатою винагороди за номінаціями.

 

Матеріали, подані на конкурс, повинні відповідати таким критеріям:  актуальність, об’єктивність підходу, переконливість аргументації, незалежність авторської позиції, аналіз інформації, глибина опрацювання і висвітлення теми, оригінальність подачі матеріалу. Кожен критерій оцінюється у 5 балів.

 

Для участі у Конкурсі необхідно подати заявку за формою (Дод. 1),  скан-копію матеріалу (для газет та журналів) або посилання на матеріал, розміщений на сайті, чи посилання на YouTube (для телебачення) на електронну адресу: konkursbraginskogo@dmr.dp.ua.

 

Відповідальна особа – Терещенко Наталія, тел. 067 560 63 21. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Тернопільщині потрійна ДТП. З численними травмами госпіталізували 3 потерпілих

Наступна стаття

На дорогах Тернопільщини запрацюють радари: поліція відновила контроль за швидкістю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.