На Тернопільщині невідомі спалили техніку місцевого фермера, вартістю 60 тисяч доларів

На Збаражчині неподалік села Кобилля на території тракторної бригади трапилася пожежа. В ніч з 6 на 7 жовтня невідомі підпалили сільськогосподарську техніку. Згоріли три трактори місцевого фермера. Два з них стояли поруч, а один в іншому місці.

 

Зловмисників зафіксувала камера відеоспостереження. На ній видно, як чоловіки обливають транспорт якоюсь речовиною, підпалюють та тікають.

 

На момент злочину на території господарства знаходився сам власник. Чоловік помітив пожежу. Викликав поліцію та рятувальників. Вогонь почав гасити самостійно. Пожежу він зумів ліквідувати. Проте два з трьох тракторів ремонту уже не підлягають.

 

Збитки потерпілий оцінив в шістдесят тисяч доларів. Чоловік каже, що причина підпалу – його бізнес. Наразі правоохоронці відпрацьовують кілька версій та встановлюють особи паліїв.

 

Працівники поліції звертаються до всіх, хто щось чув, бачив чи знає про ситуацію, яка трапилася на даному фермерському господарстві, повідомити на лінію “102″ або за номером телефону чергової частини Збаража: (068)346-73-46. Анонімність гарантується.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільщина поки що без радарів. Коли фіксуватимуть швидкість, невідомо

Наступна стаття

На Микулинецькій у Тернополі знайшли боєприпас

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.