У Тернополі вчителі та лікарі йдуть до чиновників з протестами (НАЖИВО)

Недавно вчителі відзначали своє професійне свято, а нині збираються на акцію протесту. Біля пам’ятника Івану Франку гуртуються освітяни, лікарі, працівники культури та загалом бюджетними.

Разом йтимуть до Тернопільської міськради та до Тернопільської обласної ради. Про їх вимоги у прямому ефірі розпитають журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Варто зазначити, акції протесту бюджетників нині відбуваються у різних містах України. А 17 жовтня продовжаться у Києві під стінами Кабміну. Основні події, які призвели до акцій протесту – проект Держбюджету на 2018 рік, який не влаштовує соціальними параметрами  найманих працівників та чергові наміри Уряду підвищувати ціну на газ та електроенергію. Детальніше НАЖИВО на нашому сайті та Фейсбук сторінці МедіаТОР.

Попередня стаття

Почаївська лавра вбачає загрозу в наданні Україні томосу і гуртує прихожан (Відео)

Наступна стаття

У чоловіка, який на Тернопільщині вбив вовка, жодної подряпини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.