Через аварію у Тернополі без води п’ять вулиць

Через аварійно-ремонтні роботи на водопровідній мережі, що на вул. Мазепи, сьогодні 10 жовтня від 10.00 до 18.00 не буде холодної води.

Води не буде за адресами: вул. Львівська.2, Мазепи, 7, майдан Перемоги, 4, 26, приватний сектор вулиць Спадиста та Куток.

 

– Із 10 год 10 жовтня по 23 год 11 жовтня холодне водопостачання буде припинено за адресами: вул. Мазепи,1,2,3,5, на житлові будинки у приватому секторі №№ 4 – 24,а також на житлові будинки у приватному секторі вул. Чумацька №№ 1–15, – повідомляють у КП «Тернопільводоканал»

Також у підприємстві інформують, що у зв’язку з частими аварійними ситуаціями, що трапляються на даній водопровідній мережі, розпочато роботи зі заміни аварійної ділянки довжиною у 300 м.

Попередня стаття

На Зборівщині у пожежі згорів чоловік

Наступна стаття

Восьмирічну Карінку навчили ходити та їсти у Домі милосердя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.