У декларації на субсидію тернополянам не треба вказувати зарплату чи пенсію у цифрах

Заповнюючи декларацію для отримання субсидії, не потрібно вказувати свій дохід у цифрах, – заявив міністр соціальної політики Андрій Рева у відео, опублікованому на сторінці Урядового порталу в Facebook.

 

«У самій заяві декларації проставляти суми коштів, які є доходами громадян, не потрібно за винятком тих коштів, які надходять з-за кордону», – зазначив міністр.
За словами Андрія Реви, у розділі 3 Декларації про доходи у жовтні 2018 року вказуються лише дані про види та суми доходів, інформація про які відсутня в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування за 1-2 квартали 2018 року.

 

Зокрема, як зазначається, це може бути дохід від здачі молока, квартири в оренду, доходи від фрілансу чи заробітки за кордоном.Таким чином, ні заробітну плату, ні пенсію, ні соціальні виплати відображати не потрібно. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.
Попередня стаття

Тернополян запрошують на «Козацькі забави» та молодіжну воєнізовану естафету

Наступна стаття

Нічиєю закінчився матч тернопільських школярів проти гравців «Реал Мадриду» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.