В Україні вводять нові вимоги до утеплення будинків

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ запроваджує європейські вимоги до теплоізоляції фасадів. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

 

За його словами, нові вимоги дадуть до 15% економії тепла на рік, тобто близько 3 млрд грн, при умові тепломодернізації 3% будівель, підкресливши, що чим більше реконструюватиметься і будуватиметься енергоефективних будинків, тим більше буде економія».

 

Також він зазначив, що сучасна фасадна теплоізоляція продовжить життя існуючих будинків на 15-20%, тобто в середньому до 20 років.

 

Нові норми, які вже вступили в дію, поширюватимуться на проектування зовнішніх стін житлових, громадських і промислових будівель і споруд при новому будівництві, реконструкції та капітальному ремонті. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

Нічиєю закінчився матч тернопільських школярів проти гравців «Реал Мадриду» (Відео)

Наступна стаття

Через відновлення будівництва торф’яних котелень на Київській зібралися люди (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.