На Тернопільщині чоловік до смерті забив дружину

На Лановеччині чоловік до смерті побив дружину. У момент вбивства підозрюваний був у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному чоловік зізнався.

 

За попередньою інформацією, чоловік та жінка на момент сварки перебували у стані алкогольного сп’яніння. В якийсь момент вони почали з’ясовувати стосунки. В ході словесного конфлікту чоловік почав наносити удари руками та ногами. Коли дружина втратила свідомість, він злякався та викликав допомогу.

 

Лікар, який прибув на виклик 10 жовтня близько 22:00 години, врятувати односельчанку не зміг. Загибла на момент прибуття вже була мертвою. Медик констатував смерть та повідомив у поліцію.

 

При попередньому огляді на тілі загиблої судмедексперт виявив чимало гематом, а також тілесні ушкодження у вигляді розриву селезінки та печінки й травму шлунку.

 

Подружжя виховувало двох доньок. Проте на момент  вбивства дітей вдома не було, оскільки вони навчаються за межами району.

 

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Україна отримає томос про автокефалію: Синод прийняв рішення

Наступна стаття

20 жовтня Тернопіль ярмаркуватиме

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.