Студентів Тернопільщини запрошують на бізнес-курс із розвитку мережевого бізнесу

У Тернополі для студентів вишів презентували бізнес-курс “MESH”. Це – перший крок до формування повноцінної освітньої платформи для представників нетворкінгу та детального ознайомлення студентів із специфікою розвитку мережевого бізнесу.

 

Участь у проекті взяли студенти 1-5 курсів ТНЕУ. Своїми практичними знаннями та 22-річним досвідом із присутніми поділився засновник бізнес-курсу “MESH”, віце-президент Міжнародної торгової палати, к.е.н., експерт, член світової ради міжнародної network компанії Тарас Демкура.  Молоді хлопці та дівчата отримали чудову нагоду безпосередньо від ментора з колосальним досвідом роботи дізнатися інформацію про існуючі прогресивні інновації у галузі мережевого бізнесу.

 

– Я щасливий, що повернувся до викладацької ниви і можу поділитися своїм досвідом ведення бізнесу із молодим поколінням, – каже засновник бізнес-курсу “MESH” Тарас Демкура.

 

 

 

На базі ТНЕУ Тарас Володимирович представив бізнес-курс “MESH” за ініціативи ректора вишу Андрія Крисоватого та на запрошення декана факультету економіки та управління ТНЕУ Василя Островерхова і доцента кафедри маркетингу факультету економіки та управління ТНЕУ Тетяни Борисової.

 

З проектом, спрямованим на формування в студентської молоді чіткої структури понять та знань щодо сфери Network Business, ознайомляться також студенти ТНПУ ім. І. Пулюя. Захід відбудеться за попередньою домовленістю з ректором вишу Петром Яснієм та завідувачем кафедри промислового маркетингу Романом Федоровичем.

 

Зазначимо, відповідальною за формування та розробку тем для бізнес-курсу “MESH” у Тернополі є Олександра Братко. Програму корегуватимуть відповідно до потреб вишу, його специфіки та напрямку. Викладатимуть найкращі спеціалісти та спікери з багаторічною практикою.

 

Студенти-учасники отримають Сертифікати про успішне завершення навчального бізнес-курсу та листи-рекомендації безпосередньо від його менторів, подарунки та сюрпризи. Молоді хлопці і дівчата зможуть взяти участь у ТОР-івентах провідних мережевих компаній.

 

Вперше бізнес-курс “MESH” Тарас Демкура презентував 4 жовтня у Київському національному торговельно-економічному університеті. Лекцію заслухали близько 140 студентів місцевого вишу та викладачі. Аби ознайомитися з проектом, до столиці приїхали також представники вишів Житомира. Варто відзначити, опісля завершення заходу із заявою пройти курс звернулися понад сотня бажаючих, з яких згодом відберуть лише 25 найкращих.

 

Хоча представили проект зовсім нещодавно, проте вже сьогодні він впевнено набирає обертів. Бізнес-курсом активно цікавляться виші не лише Тернополя і Києва, а й з ріних регіонів України. Зокрема, Харкова та Житомира.

 

Створенню бізнес-курсу “MESH” передували роки роботи та комунікацій. Саме два роки тому, завдяки міжнародному експерту, економісту, заступнику директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ Ігорю Гарбаруку, Тарас Володимирович познайомився з ректором Київського національного торгово-економічного університету Анатолієм Мазеракі та його заступником Наталею Притульскою. Як фахівець, він прочитав першу лекцію про основи мережевих технологій та технологію рекомендаційного бізнесу, після чого у них зародилася ідея створення спеціально курсу для студентів.

 

Також підприємець і віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура захистив кандидатську дисертацію на тему «Формування інтегрованих маркетингових комунікацій глобальних компаній мережевого маркетингу». Ця наукова робота є першою в Україні, в якій ретельно досліджується і аналізується розвиток, переваги і перспективи бізнесу прямого продажу. Члени спеціалізованої вченої ради у складі понад 21 професора, доктора наук зі всієї України одностайно проголосували за присвоєння Тарасу Володимировичу звання кандидата економічних наук. Науковим керівником роботи була доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу ТНЕУ Олена Сохацька.

 

Стати учасником бізнес-курсу “MESH” може кожен бажаючий. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на сайті mesh.com.ua або ж звернутися безпосередньо до засновника проекту Тараса Демкури.

 

автор Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі патрульні влаштували погоню за п’яним таксистом (Відео)

Наступна стаття

У готелі на Борщівщині помер чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.