У Тернополі патрульні влаштували погоню за п’яним таксистом (Відео)

У Тернополі патрульні влаштували погоню за водієм-порушником. Автомобіль таксі поліціанти помітили близько 1-ї години ночі на вулиці Лесі Українки. Керманич порушив правила дорожнього руху, тож інспектори попросили його зупинитися. Вимогу правоохоронців чоловік не виконав та продовжив рух.

 

Через декілька хвилин водій таки зупинив авто та почав втікати. 43-річного порушника патрульні затримали. Чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували пройти освідування водію автомобіля в встановленому законом порядку, на що той відмовився в категоричній формі в присутності двох свідків.

 

На керманича cклали протокол за керування в нетверезому вигляді за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), протокол за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки). Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

20 жовтня Тернопіль ярмаркуватиме

Наступна стаття

Студентів Тернопільщини запрошують на бізнес-курс із розвитку мережевого бізнесу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.