Через акції протесту у Тернополі водій наїхав на патрульного

Пригода сталася вчора близько 20-ї години, на 154 кілометрі автодороги М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка». Водій автомобіля ВАЗ наїхав на патрульного.

 

– У зв’язку із несанкціонованим перекриттям руху транспортних засобів мешканцями Тернополя по вулиці 15 Квітня, вулиці Тарнавського, проспекту Степана Бандери, патрульні здійснюють посилене несення служби – забезпечують безпеку дорожнього руху та публічний порядок.

Патрульна в форменому одязі та світловідбиваючому жилеті саме регулювала дорожній рух, як водій автомобіля ВАЗ, не обравши безпечної швидкості, здійснив на неї наїзд, – повідомляють у патрульній поліції.

 

Внаслідок автопригоди поліцейську шпиталізували в одну з обласних лікарень з діагнозом: закрита черепно-мозкова травна, струс головного мозку, забійна рана підборіддя, вкушена рана язика.

 

Водій автомобіля ВАЗ пройшов освідування у лікаря-нарколога на стан сп’яніння.

 

Обставини та причини ДТП з’ясовують слідчі. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

 

Нагадаємо вже кілька днів тернополяни перекривають дороги. Так висловлюють своє невдоволення будівництвом торф’яних котелень.

Попередня стаття

Маленькі телевізійники переймали досвід у медіаторівців (Фото)

Наступна стаття

Бруківку, через яку протестували теребовлянці, встановлюють назад (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.