У Тернополі відкрили першу офлайн SMM-школу (Фото)

 

Тернополяни навчатимуться у першій офлайн SMM-школу. Засновниця школи – знана тернополянка Олександра Струмчинська. У сфері SMM це не перший її проект, але школу вважає великим стартом потрібного проекту загалом для тернополян.

 

На відкриття SMM-школи завітало близько сотні учасників – рідні, друзі, клієнти. Усі різні, стверджує Олександра, тому заздалегідь приготувала для них завдання. Виконавши їх, усі познайомились, комунікація покращилася.

 

Атмосферу свята доповнила гра на саксофонах. Окрім того, кожен з присутніх отримали сертифікати від клієнтів-партнерів на безкоштовну послугу в салоні краси.

 

Заняття в SMM-школі відвідуватиме 75 студентів. Нині стартує курс з модуля SMM та SMM-стратегія.

 

– Хвилювань немає, готовність була набагато швидше, єдине, час, – розповідає засновниця SMM-школи Олександра Струмчинська.

 

Варто зазначити, в опитуванні тернополян, що таке SMM, більшість розуміли про що йдеться, але як правильно використувати поки не знають. Тому, за словами Олександри Струмчинської, ці знання необхідні. Нині навіть звичайний користувач завдяки навикам SMM може отримувати додатковий дохід із соцмереж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополянин став третім українцем, якому вживили механічне серце (Відео)

Наступна стаття

Аби повернути авто, житель Тернопільщини вирішив підкупити слідчого

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.