Біля Тернополя на підприємстві чоловіку відірвало руку

 

У селі Острів Тернопільської області на виробничій базі ТОВ «Спецавтоінвест» підсобному робітнику відірвало руку. 34-річний чоловік помер до приїзду швидкої. Про це повідомили в Управлінні Держпраці у Тернопільській області.

 

За попередніми даними, під час завантаження міксера сталася аварійна зупинка бетонного вузла. Оператор і завідувач виробництвом почули крики і побігли до змішувачів. Там вони знайшли потерпілого без частини руки. До приїзду швидкої допомоги чоловік помер.

 

За фактом нещасного випадку розпочато спеціальне розслідування. Остаточні обставини та причини нещасного випадку з’ясовуватиме комісія.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині залишилися лічені дні бабиного літа

Наступна стаття

Опалювальний період у Тернополі розпочнеться 22 жовтня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.