Опалювальний період у Тернополі розпочнеться 22 жовтня

 Через прогнозоване погіршення погодних умов та зниження середньодобової температури повітря 22 жовтня в будинках та установах Тернополя увімкнуть опалення. Для проведення технічних робіт фахівці матимуть 72 години. Тобто тепло у тернопільські багатоповерхівки подадуть не одночасно, а впродовж трьох діб. Також під час запуску систем трапляються локальні проблеми, пов’язані із заповітренням труб та аварії на теплотрасах, що також може стати причиною затримки подачі тепла до осель.

 

Сьогодні систему опалення для подачі тепла вже запустили у дитячому будинку «Малятко», перинатальному центрі Тернопільської міської лікарні №2, а також у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Опалювання інших медичних установ та закладів освіти увімкнуть поступово, згідно з їхніми заявками.

 

Фахівці також нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства. Тому, у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні дні тернополяни можуть звертатися до аварійно-диспетчерських служб. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Біля Тернополя на підприємстві чоловіку відірвало руку

Наступна стаття

В Тернополі у парку Національного відрождення зрізають дерева (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.