На Тернопільщині вчителька не повертатиме державі сто тисяч

 

Сьогодні Бучацький районний суд виніс рішення не задовольняти позов управління праці та соціального захисту населення щодо повернення державної допомоги з малозабезпеченої сім’ї Христини Гуйван із села Костільне Бучацького району. Жінка працює вчителькою у Костільницькій школі має двох дівчаток та разом з чоловіком доглядає за сестрою інвалідом першої групи.

 – «Сьогодні в Бучацькому Районному Суді, вчителька, виграла скандальний суд, не віддавши державі 92 000 грн, яких з неї вимагало управління соціального захисту населення».

 

Про це у своєму дописі у Фейсбуці написав Роман Довбенко.

 

– Урааа! Ми зробили те, що Бучацькі адвокати не в силах були зробити!… Бучацькі адвокати стверджували, що така справа не виграється… Один з адвокатів навіть дослівно говорив: “ви не виграєте дану справу, бо таке ще ніхто не вигравав в Україні, даю гарантію, що програєте навіть не 100 відсотків, а – 200…”.

 

Зазначимо, сім’я Христини протягом трьох років отримувала державну допомогу. Однак заступник начальника Бучацького управління праці та соціального захисту населення Людмила Гафткович повідомила, що допомога неправомірна через те, що жінка не вказала у документах про наявність ще одного будинку.

 

Cвітлини будинку нище.

 

 

 

 

Попередня стаття

У Кременці місцеві жителі побили двох студентів з Івано-Франківська

Наступна стаття

На Тернопільщині двоє безробітних грабували чужі помешкання

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.