У Тернополі для шести дітей-сиріт придбали квартири

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Вперше у Тернополі для шести дітей-сиріт придбали дві трикімнатні квартири, площею 79 кв. м. кожна. Діти, віком від 18 до 23 років, знаходилися на квартирному обліку або обліку громадян та потребували поліпшення житлових умов.

 

В одній з цих соціальних квартир проживатимуть три хлопці-сироти, в іншій – три дівчини. Зараз у придбаних квартирах тривають ремонтні роботи, які планують завершити до кінця року. Також для дітей придбають все необхідне обладнання. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

В Тернополі у парку Національного відрождення зрізають дерева (Фото)

Наступна стаття

Завтра у Тернополі прем’єра кліпів відомих гуртів і фешн-покази

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.