В Тернополі у парку Національного відрождення зрізають дерева (Фото)

На адресу редакції Першого інтернет-телебачення Тернопільщини надійшо повідомлення про те, що в одному із парків Тернополя зрізають дерева. Читач зазначив, що роботи проводять за Аквастрадою, у парку Національного відродження. Журналісти “МедіаТОРа” побували на місці події.

 

Як вдалося з’ясувати, незаконної вирубки не проводиться, парк очищають від сухостоїв. За словами працівників, дерева несуть небезпеку для людей, тому їх зрізають. Ділянка, на якій посохли дерева, розташована за Аквастрадою. Офіційні коментарі – згодом.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Опалювальний період у Тернополі розпочнеться 22 жовтня

Наступна стаття

У Тернополі для шести дітей-сиріт придбали квартири

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.