На Тернопільщині нетверезий водій спричинив ДТП і втік

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 жовтня близько 10:00 години на Тернопільщині. На трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече водій втомобіля Iveco рухався лівою смугою руху в напрямку села Мишковичі. В якийсь момент він різко почав змінювати смугу та зачепив автівку марки Mitsubishi Рajero, яка рухалася правою смугою. Після цього транспорт винуватця аварії злетів в кювет та перекинувся.
Приїхавши на місце ДТП, водія автомобіля марки Iveco поліціанти не знайшли. Виявилося, що після аварії керманич втік. Повернувся до машини чоловік лише через дві години. При попередньому огляді кермувальник перебував в стані алкогольного сп’яніння. Втікачеві доведеться відповідати за скоєне відповідно до статті 130 КУпАП. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі невідомі намагалися викрасти дитину

Наступна стаття

У Тернополі розшукують психічнохворого чоловіка, який пропав безвісти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.