У Тернополі невідомі намагалися викрасти дитину

У Тернополі 16 жовтня на вулиці Головацького невідомі намагалися викрасти маленьку дівчинку. Чоловіки заманювали дитину до автівки. Проте вона втекла. Номерний знак дівчинка, на жаль, не зап’ятала. Про спробу викрадення неповнолітньої на своїй сторінці у Фейсбук написав Yura Dydyna.

 

– Сьогодні о 15.30 намагались заманити мою племіницю у автомобіль на вулиці Головацького в м.Тернопіль! Будьте обережні! Нажаль номер авто дитина не запам”ятала! Була поліція зафіксували даний факт! На щастя з дитиною все добре! Бережіть себе і своїх дітей! Максимальний репост, – йдеться у повідомленні Yura Dydyna. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі співають, щоб допомогти ветеранам Афганістану (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині нетверезий водій спричинив ДТП і втік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.