У Тернополі новонароджену донечку батько зустрів військовим оркестром (Наживо)

У начальника Тернопільського військового оркестру Тараса Когута народилася донечка. Традиційний варіант зустрічі мами і немовляти чоловік залишив осторонь. Своїх дружину та маленьку крихітку він вирішив зустріти повномасштабно – з військовим оркестром. Зазначимо, це вже друга дитина у родині Когут.

 

Радість від цієї події разом з щасливим татусем розділили й журналісти Перешого інтернет-телебачення “МедіаТОР”. Онлайн трансляцію зустрічі з пологового будинку новонародженої донечки та коханої дружини начальника Тернопільського військового оркестру Тараса Когута Ви можете переглянути також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

З Тернопільщиною прощається бабине літо

Наступна стаття

У Тернополі з багатоповерхівки впав робітник. Чоловік загинув

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.