Через ревнощі на Тернопільщині жінка до втрати свідомості побила колишню чоловіка

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел
На Тернопільщині жителька Збаражчини відповідатиме за побиття людини. Приревнувавши чоловіка до колишньої дружини, вона побила її до втрати свідомості. Потерпілу госпіталізували.
Слідчі встановили, потерпіла приїхала на ринок до обласного центру, де і зустріла колишнього чоловіка та його співмешканку. Мирно розмовляли і жінка навіть погодилася допомогти їм віднести додому пакунки з речами. А вже в квартирі у обох жінок виник конфлікт. Власниця помешкання, приревнувавши колишню,  накинулася на гостю з кулаками. Жертва побоїв з квартири втекла, але вже на вулиці  вона знепритомніла. Перехожі викликали медиків та поліцію.

 

Швидка доправила пацієнтку до лікарні. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та численні гематоми голови.

 

За фактом нанесення тілесних ушкодження поліцейськими розпочато кримінальне провадження згідно статті 125 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільщина розпочинає сезон теплопостачання

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині постраждали 7 людей, серед них двоє неповнолітніх

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.