У ДТП на Тернопільщині постраждали 7 людей, серед них двоє неповнолітніх

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 21 жовтня близько 20.10 годин поблизу Чорткова. На автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» зіткнулися дві іномарки.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «Рено Меган» здійснивши маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим транспортом. Внаслідок ДТП обидва водії та п`ять пасажирів двох автомобілів, серед яких двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Чортківськоі центральної клінічної районної лікарні. Патрільна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Через ревнощі на Тернопільщині жінка до втрати свідомості побила колишню чоловіка

Наступна стаття

У Тернополі за земельні ділянки учасники АТО отримали грошову компенсацію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.