На Тернопільщині судитимуть двох екс-працівників Копичинської виправної колонії

За неподання декларацій на Тернопільщині судитимуть двох колишніх співробітників Копичинської виправної колонії. Звільнившись минулого року з посад в органах державної кримінально-виконавчої служби, молодші інспектори мали цьогоріч подати декларації про доходи, проте цього не зробили. Відтак, за порушення законодавства перед судом відповідатимуть 26-річни житель села Гадинківці Гусятинського району та 20-річний тернополянин.

 

Нагадаємо, що подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації або умисне неподання декларації караються штрафом від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також стаття передбачає громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі психічнохворий чоловік погрожує підірвати квартиру (НАЖИВО)

Наступна стаття

Тернополяни зможуть їздити у Грузію за внутрішніми паспортами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.