На Теребовлянщині під мотоблоком загинув чоловік

Нещасний випадок трапився у селі Ілавче Теребовлянського району. Під мотоблоком знайшли тіло 58-річного чоловіка. Загиблого виявив сусід, увагу якого привернув звук увімкненого мотору та відсутність на подвір’ї самого господаря. Коли чоловік прийшов на подвір’я, то побачив знайомого під технікою без ознак життя.

 

Правоохоронці відпрацьовують кілька версій. Одна – це чоловік йшов за мотоблоком, тримаючись за ручки та увімкнувши задню передачу. В якийсь момент, можливо, загиблий занадто сильно натиснув на газ, техніка вирвалася і збила чоловіка. Інша версія – потерпілого могло прихопити серце під час роботи на тракторі.

 

Що стало причиною смерті чоловіка – встановить судово-медична експертиза. Подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинили смерть. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі конфлікт між двома компаніями закінчився різаниною

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться ІІ Всеукраїнський Фестиваль психологічних ігор

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.