У Великій Березовиці посеред ночі спалюють рештки мертвих тварин (Відео)

У Великій Березовиці неподалік Тернополя спалюють рештки мертвих тварин. Вогонь горить на території колишніх силосних ям досі, – написав у Фейсбук Андрій Кір. Чололовік додав, що люди скаржаться на неможливість вільно дихати, адже у повітрі стоїть страшенний сморід. Також він зазначив, що особа, яку звинувачують у спаленні мертвих тварин, раніше вже притягувалася до відповідальності за аналогічні дії.

 

 

– #нам_пишуть В Березовиці місцевий ділок на території колишніх силосних ям спалює рештки мертвих тварин. Люди кажуть, що дихати неможливо. До речі, чувачєлло вже притягувався до відповідальності за це. Але, очевидно звичайні методи покищо недієві, – написав Андрій Кір.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі водій іномарки в’їхав у маршрутку з пасажирами (Відео)

Наступна стаття

Епідемічний період: жителям краю радять подбати про здоров’я

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.