У Тернополі водій іномарки в’їхав у маршрутку з пасажирами (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 жовтня близько 21:30 години на перехресті вулиць 15 Квітня-Купчинського-проспект Злуки. Водій легкового автомобіля в’їхав в маршрутне таксі. На момент аварії у громадському транспорті перебували пасажири. Інформацію та відео ДТП опублікував на своїй сторінці у Фейсбук Святослав Журовський.

 

– Щойно, пр. Злуки-15 Квітня. Так буває, коли з лівого ряду хочеш повернути праворуч і ще й в по дзеркалах не дивишся.Уявляю що пережили пасажири в маршрутці, – написав Святослав Журовський.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Чорним по білому: у Тернополі провели світську вечірку (Відео)

Наступна стаття

У Великій Березовиці посеред ночі спалюють рештки мертвих тварин (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.