В Італії побитий українець розшукує дружину-тернополянку

 

 

Українці в Італії сьогодні активно пересилають один одному повідомлення про побиття і пограбування їхнього земляка.  Чоловік у лікарні в місті Рим і просить допомогти розшукати його дружину. Таке повідомлення на Месенджер МедіаТОРа прислала львів’янка Ельвіра.

 

–   До лікарні Сан Каміло потрапив Дмитро Мойсеєєв. Молодого чоловіка побили та забрали всі речі.

Він просить знайти його дружину – Ірину Колодій, 1985 року народження, з Тернополя. Можливо, хтось її знає, –  написано у повідомленні.

 

Дописувачка має сподівання, що на Тернопільщині знайдуться родичі чи знайомі і, що бодай хтось навідається до нещасного чоловіка.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі розпочали експлуатацію всіх котелень

Наступна стаття

У лікарні помер патрульний, який потрапив у ДТП на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська

One Comment

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.