На Гаївському перехресті ДТП. У неповнолітньої постраждалої відмовили ноги

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько п’ятої години ранку на Гаївському перехресті у Тернополі. Водій автомобіля Skoda Fabia не впорався з керуванням та врізався в бетонний роздільний острівок.

 

На момент аварії в транспортному засобі перебувала п’ятнадцятирічна пасажирка. Кермувальника та дівчинку бригада швидкої госпіталізувала до медзакладу.

 

За попередніми даними – чоловік перебував без свідомості, у неповнолітньої ж після удару відмовили ноги. Причини аварії встановить слідство. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Президент України має скасувати рішення про підвищення ціни на газ, – Юлія Тимошенко (Відео)

Наступна стаття

На Бандери ДТП. Від удару легківку викинуло на газон (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.