Президент України має скасувати рішення про підвищення ціни на газ, – Юлія Тимошенко (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Qlh_5oA0GHQ
Нещодавно Кабмін прийняв рішення з 1 листопада підвищити ціну на газ. Відтак, вже за тиждень українцям доведеться сплачувати за блакитне паливо на 23,5%  більше. Зміну тарифів прокоментувала лідер патрії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

 

Політик категорично виступила проти підвищення ціни на газ та назвала такий крок геноцидом по відношенню до українського народу. Злочином, за який мають бути покарані усі причетні до цього. Юлія Тимошенко переконана, зростання вартості блакитного палива заштовхає народ України у таку нішу бідності, з якої вийти вже практично буде дуже важко.

 

Підняття цін на газ, – каже політик, відбулося тому, що найкращі родовища України вже розібрані корумпованим оточенням Петра Порошенка. І за ті 7 місяців, які залишилися до завершення їх влади, вони, видобуваючи газ із наших власних українських родовищ, хочуть покласти знову на свої офшорні рахунки мільярди. За рахунок кожної української родини. Цього не можна допустити, – зазначила Юлія Тимошенко.

 

Лідер партії “Батьківщина” звернулася до депутатів всіх рівнів, обласних, районних та міських, негайно скликати позачергові сесії та закликати Президента України Петра Порошенка негайно скасувати рішення про підвищення цін на газ і тарифів на тепло.

Попередня стаття

На перехресті Степана Бандери на автомобіль впала лінія електропередач (Фото)

Наступна стаття

На Гаївському перехресті ДТП. У неповнолітньої постраждалої відмовили ноги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.