Маленька тернополянка зможе чути завдяки благодійникам з Німеччини

 

Дівчинка зі Збаража вдруге отримала шанс на оздоровлення завдяки допомозі з Німеччини. Завдяки німецьким благодійникам з містечка Гундельфінген 4-річній Христинці нещодавно зробили операцію на два вушка. У листопаді вона знову їде на другий етап лікування.

 

Про це розповів голова Збаразької районної організації Червоного Хреста М. Милян.

 

Христинка зовсім не чує з півтори року. Дівчинка лікувались в київській клініці. Лікарі порадили придбати слуховий апарат за тисячу євро. Ці гроші виділили благодійники з Німеччини. Але слуховий апарат позитивного результату не приніс. Тоді фахівці запропонували зробити операцію, яка вартувала 35 тисяч доларів на одне вушко. Батьки таких коштів не мали. Тут знову долучились небайдужі з містечка Гундельфінген у Німеччині. Разом операція обійшлася у 65 тисяч євро і майже дві тисячі євро вартувало перебування батьків з Христинкою у Німеччині.


 – Христинка одна на тисячу отримала благодать Божу на повноцінний розвиток, щоб чути, щоб спілкуватися, щоб щиро усміхатися. Звісно праця для батьків є великою. 
Не знаю чи слово “дякую” за таке добро, яке зробили для нашої землячки, червонохрестівці з Німеччини вистарчає. Низький уклін Вам від всіх жителів Збаражчини за ваше добре і чуйне серце, – йдеться у дописі.

 

Також зазначив М. Милян, два містечка Збараж і Гундельфінген варто назвати містами-побратимами. Адже представники Червоного Хреста і добродії цього міста давно співпрацюють із Збаразькою РОТЧХ. Неоднаразово долучались до реалізації соціальних проектів.

 

На фото: Христинка Волянюк

 

Попередня стаття

У центрі Тернополя акція проти забудови парків (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі за неправильне паркування можуть евакуюювати автомобіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.