Півтисячі дорожників Тернопільщини у професійне свято – в боргах (Відео)

Професійне свято – у борг. Дорожники Тернопільщини вже 5 місяців живуть без зарплати. Замість заробленого – обіцянки. Та працювати задарма – не сила. Попри заборону керівників, працівники з’їхалися перекривати дорогу. Годинну акцію протесту Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслювало НАЖИВО. Згодом люди пішли до керівництва.

У Службі автомобільних доріг запевняють, коштів немає.

– Кошти надійдуть на рахунки казначейських служб в середині листопада 15 числа, –  головний інженер Служби автомобільних доріг Юрій Ходаковський.

Працівники подали до суду, там розбираються від червня. За словами дорожників, суди спеціально затягують. Тим часом заборгованість перед приватними фірмами Служба автомобільних доріг сплачує.

– Ми подали до суду, чому ви подзвонили в Гусятинський суд, аби справу закрили і людей придусили, – питають працівники.

Така ж ситуація з дорожніми службами в інших областях. «Приватні фірми витісняють державні,» – кажуть у профспілках. І називають це цілеспрямованим нищенням галузі самою ж державою.

Зазначимо, нині, 28 жовтня, в Україні святкують День автомобіліста та дорожника, відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Попередня стаття

28 жовтня – День автомобіліста

Наступна стаття

Тернополян обурює продаж термобілизни військових на ринках (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.