Через борги у Тернополі можуть припинити їздити тролейбуси

У Тернополі вартість проїзду у тролейбусі має становити не менше 6 гривень 10 копійок, – заявив директор КП “Тернопільміськелектротранс” Андрій Мастюх. З проханням затвердити нові тарифи на проїзд він вже звернувся до міського голови. За його словами, підвищення вартості на проїзд допоможе погасити існуючу заборгованість за електроенергію та утримувати  працівників та установу в цілому. В іншому випадку тролейбуси у Тернополі можуть припинити свою роботу.

 

Зазначимо, на адресу комунального підприємства «Тернопільелектротранс» надійшов лист-попередження про припинення електропостачання тролейбусних мереж. Борг за споживання електричної енергії має бути погашений до 30 жовтня 2018 року. В іншому випадку – відключення електроенергії, що може призвести до повної зупинки роботи тролейбусів у місті.

 

Критична ситуація, – каже директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, – виникла через здорожчання електроенергії – з 1 гривні 29 копійок до 2 гривень 92 копійки за кВт, та паливно-мастильних матеріалів. Також зросли затрати на утримання поточного технічного стану рухомого складу та мінімальна заробітна плата. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік знайшов у лісі мертвих маму і брата

Наступна стаття

На Тернопільщині водій ЗІЛа збив пішохода

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.