Останнє бабине літо: до холодів залишилися лічені дні

До двадцяти градусів тепла передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. Місцями в регіоні буде ще тепліше, – кажуть метеорологи. Однак похолодання – не за горами. Вже з першого листопада передбачають зниження середньодобової температури повітря.

«Упродовж  доби по Тернополю та області передбачається сонячна погода. Вітер південно-східний 3-5 метрів за секунду, місцями незначні пориви вітру. Температура повітря: вночі 4 – 6 градусів вище нуля; вранці 12-15 градусів тепла; під час обідньої пори 19-21 градус вище нуля. По всій території регіону обійдеться без опадів», – каже метеоролог Оксана Софінська.

Однак тепла погода на Тернопільщині протримається недовго. Холоди повернуться вже з початку листопада, – зазначають метеорологи. До п’ятого листопада в регіоні передбачають дещо мінливу погоду з перепадами температурних показників. Далі в регіоні спостерігатиметься суттєве похолодання, холодні повітряні маси надійдуть з Росії.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

“Помер насильницькою смертю” – подробиці смерті заробітчанина з Тернопільщини у Франції (Відео)

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя ДТП: від удару автівка розламалася навпіл

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.