На об’їзній Тернополя ДТП: від удару автівка розламалася навпіл

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 4:00 години ранку на об’їзній Тернополя. На мості водій автомобіля ВАЗ-2103 на швидкості не впорався з керуванням. Автівку занесло і вона врізалася в бетонну огорожу. На момент аварії, окрім керманича, в транспорті більше нікого не було.

 

Удар був на стільки сильний, що легківку переламало навпіл. Задня частина легковика опинилася на пасажирському місці, а пасажирське сидіння викинуло з салону взагалі.

 

У водія медики зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом ребра й ключиці. Загрози його життю немає. У чоловіка взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Останнє бабине літо: до холодів залишилися лічені дні

Наступна стаття

На Чортківщині водій іномарки збив 73-річного велосипедиста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.