Сотні тисяч гривень Агрохолдинг “МРІЯ” вкладає у соціальні проекти (Відео)

Сотня діток біжать на подвір’я дитячого садочку. Хто спритніший, першим сідає на нову гойдалку. Неподалік малеча раз за разом піднімається крутими сходами сучасної гірки і навипередки мчить вниз один за одним.

– Дітки дуже люблять з’їжджати, гратися, вони задоволені і кожен раз спішать якомога швидше вийти на вулицю погратися, –  вихователька Іспаського ДНЗ «Берізка» Ліля Дубкевич.

Обновили дитячі майданчики у двох садочках села Іспас нещодавно. Придбали каруселі за кошти Агрохолдингу«МРІЯ».

 – Ми допомагаємо в селах нашої діяльності втілювати їхні маленькі мрії. Люблю працювати з такими громадами, де є активність тут і голова активний і пайовики не дають йому дрімати. В селі Іспас потрачено 127 тисяч 500 гривень, – розповідає  заступник керівника кластеру «Буковина» по роботі з громадами Ян Стрільчук .

У місцевій школі майбутні зірки футболу бігають по безпечним покриттям. Не лише футболістів готують, каже вчитель фізкультури Віталій Ярема. З м’ячами від Агрохолдингу не за горами й волейбольні змагання.

– Діточки наші грають, так само і Україна, і світ цими м’ячами. Наша школа з волейболу постійно в призерах: і в чемпіоні вигравали, і в районі, і на обласному етапі.

Подбала «Мрія» і про місцевий  будинок культури. Виконуючий обов’язків старости Олексій Гордійчук, показує чудо-обігрівач.

 – Він здатен отопити цей зал за 4-6 годин в залежності від температури надворі, взимку від 0 до 12 градусів тепла. Якщо відбувають збори чи концерти люди уже комфортно себе почувають.

Вже з десяток років жителі села Іспас довіряють свої землі Агрохолдингу «Мрія». Співпраці радіють.

– Ми задоволені Мрією, що так нам помагає. Всі паї ми здали сюда і отримумуємо вчасно зерно, о – жителька села Іспас Марія Лучик.

– У кожній присадибній ділянці є кури, свині, корови і ми отримуємо це зерно і цілий рік маємо чим згодовувати наших тварин. Більше того, з цього зерна люди печуть хліб, – житель села Іспас Тарас Денис.

Співпраця з громадами та підтримка соціальних ініціатив для «МРІЇ» уже стали традиційними. У минулому році на Буковині Агрохолдинг «МРІЯ» спрямував 2,37 млн грн на соціальні проекти. У компанії переконані запроваджена програма соціальної підтримки місцевих громад дозволяє налагодити ефективну співпрацю між селянами та допомагає розвиватись українському селу.

Попередня стаття

У Тернополі зросла вартість проїзду: 9 гривень – у маршрутці, 8 – у тролейбусі (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі в поминальний день збільшили кількість автобусів до міського кладовища

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.