У Тернополі в поминальний день збільшили кількість автобусів до міського кладовища

Аби люди змогли без жодних перешкод впорядкувати могили рідних та близьких, у Тернополі збільшили кількість рейсових автобусів до міського кладовища у Підгородньому.

 

Рейси здійснюватимуться у парні дні парними, у непарні дні – непарними випусками автобусів маршрутів №№ 11, 27, 30.

 

1 листопада до міського кладовища у Підгородньому їздитимуть усі рейси автобусів №№1а, 11, 27, 30, відповідно до розкладів руху автобусів робочого дня. Також буде здійснений посилений контроль за дотриманням водіями затверджених розкладів руху на автобусних маршрутах №№1А, 5, 5а, 8, 11, 18, 27, 30, 31, 32 та тролейбусному маршруті №8. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Сотні тисяч гривень Агрохолдинг “МРІЯ” вкладає у соціальні проекти (Відео)

Наступна стаття

Понівечене обличчя через витік газу: у Чорткові три роки шукають винних (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.