На Тернопільщині жінка видала вбивство чоловіка за самогубство

Аби уникнути покарання за вбивство, жителя Заліщицького району спробувала видати смерть чоловіка за самогубство. Жінка вдарила співмешканця ножем у серце. Коли побачила, що потерпілий мертвий – зателефонувала у поліцію і повідомила про начебто самогубство.

 

Провівши первинний огляд місця події слідчі встановили, що надана жінкою інформація про самогубство не відповідає дійсності. Усі докази свідчили про вбивство.
Слідчі встановили, між співмешканцями під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт на побутовому ґрунті – загиблий приревнував співжительку до сусіда. Почалася сварка і жінка схопила ніж та вдарила свого знайомого в область серця. Удар виявився смертельним.
Підозрювана у скоєному зізналася. Жінка каже: “Подія відбулася спонтанно. Схопила ніж. Нанесла удар, а через деякий час усвідомила, що зробила і  хотіла приховати свій вчинок та  повідомила про самогубство.”

 

Підозрювану затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Триває слідство.

Попередня стаття

У Тернополі переобрали молодіжного міського голову

Наступна стаття

Народне і барокове мистецтво Тернопільщини об’єднає Захід і Схід України (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.