У Великій Березовиці під колесами автівки загинув чоловік

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 жовтня близько 18:30 години неподалік Тернополі. У  селищі Велика Березовиця на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече водій вантажівки збив пішохода. Отримані в результаті удару травми виявилися несумісними з життям. 35-річний чоловік помер на місці аварії.

 

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, загиблий переходив дорогу у межах нерегульованого пішохідного переходу, коли потрапив під колеса DAF. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Цьогоріч на Тернопільщині очікують три штами грипу

Наступна стаття

На Зборівщині облаштують дитячий садочок за півтора мільйона гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.