У Борщові горить зерносушкарка з 30 тонами кукурудзи

Пожежа трапилася сьогодні близько 3:30 години ночі на території сільськогосподарського підприємства, що по вулиці Степана Бандери у місті Борщів. Полум’я спалахнуло у приміщенні зерносушарки з кукурудзою, на площі близько 300 метрів квадратних. Горять покрівля сушарки та один з 14 відсіків зерносушарки, площею орієнтовно 60 м.кв, в якому зберігається 30 тонн кукурудзи в качанах.

 

На підмогу пожежникам був направлений резервний караул, а також підрозділи місцевої пожежної охорони з селища Скала – Подільська та сіл Озеряни й Більче-Золоте. Всього, на гасіння та підвіз води, залучено 6 одиниць пожежної техніки та 18 чоловік особового складу.

 

О 05:05 годині ранку рятувальникам вдалося пожежу локалізувати. Станом на 12:00 годину дня гасіння пожежі тривало. На місці події працюють оперативні групи Борщівського районного відділу та Управління ДСНС України у Тернопільській області. Інформація оновлюється.

Попередня стаття

Новий історичний журнал “Локальна історія” тернополяни можуть придбати онлайн

Наступна стаття

На Тернопільщині водій виїхала на зустрічну смугу і спричинила ДТП (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.