У Тернополі невідомі пограбували подружжя пенсіонерів

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі невідомий чоловік з дружиною пограбували подружжя пенсіонерів. Крадіжка трапилася 1 листопада близько 14 години. Сума вкраденого – 30 тисяч гривень.

 

За словами потерпілих, вони вийшли зі свого помешкання, аби поїхати на кладовище. Під будинком побачили чорний автомобіль, з якого вийшов незнайомець і почав їх розпитувати, як проїхати до лікарні. Відтак чоловік сказав, що немісцевий і попросив стареньких поїхати з ним і  показати дорогу. Ті не відмовили. В салоні авто була ще жінка і дитина.

 

Дорогою водій зав’язав розмову з пенсіонерами, почав давити на жалість, що його брат потрапив у лікарню і йому терміново необхідно обміняти долари на гривні, аби оплатити  операцію. Відтак запитав у потерпілих чи не можуть вони йому допомогти. Подружжя погодилося.

 

Зловмисники відвезли бабусю на кладовище, а з дідусем повернулися додому. Старенький мав винести незнайомцям гроші, проте вони напросилися до нього додому. Допоки господар, діставши зі сховку, обмінював дві тисячі гривень на сто доларів жінці, чоловік в цей момент зумів викрасти решту грошей. Після «вдалої» оборудки зловмисники поспішили піти з чужого помешкання і сказали старенькому, що почекають його на вулиці.

 

Спустившись вниз, тернополянин не побачив нових знайомих. Натомість, повернувшись до помешкання,  виявив зникнення 30 тисяч гривень. Через поважний вік потерпілі не можуть пригадати ні марки авто, ні номерного знаку. Відомо, що зловмисники розмовляли суржиком.

 

Із заявою про крадіжку у поліцію звернулася донька пенсіонерів. Кримінальне провадження правоохорионці розпочали за статтею 185 ККУ – крадіжка. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Через нові тарифи на проїзд на Тернопільську міську раду подали до суду

Наступна стаття

На Тернопільщині на швидкості перекинувся рейсовий автобус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.