На Кременеччині чоловік втратив 10 тисяч гривень через довірливість

На Кременеччині 55-річний чоловік втратив 10 тисяч гривень власних заощаджень. Потерпілий повірив незнайомцю, який зателефонував до нього і представився працівником банку.

 

За словами чоловіка, під час розмови псевдопрацівник банку почав лякати його, що платіжна картка заблокована. Для її розблокування необхідно було назвати представнику фінустанови код, який надійшов  на його мобільний телефон.  Що й  потерпілий зробив. Після цього з рахунку зникли усі гроші.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Правоохоронці встановлюють особу зловмисника. Відділ комунікації поліції  Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщину йде похолодання

Наступна стаття

Тернополянин переміг у професійних боях зі змішаних єдиноборств у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.