У міськраді Тернополя прокоментували невиїзд маршруток на лінії (НАЖИВО)


Сьогодні, 6 листопада, у Тернополі на лінію не виїхала жодна маршрутка. Водії та перевізники не погоджуються із скасуванням рішення про підняття тарифів на проїзд до 9 гривень та поверненням старої вартості – 5 гривень.

 

Тож, аби дістатися місця роботи, навчання чи у власних справах, люди гуртуються та викликають таксі. Допомагають містянам й водії на власних автівках. Також містом курсують тролейбуси комунального підприємства “Тернопільелектротранс”.

 

Ситуацію, яка виникла через невиїзд на лінію водіїв тернопільських маршуток, прокоментували у міській раді. Онлайн-трансляцію прес-конференції НАЖИВО дивіться на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

У Тернополі варто нарешті розібратись, який транспорт потрібен Файному місту

Наступна стаття

Запрацюють за 9 гривень: тернопільські перевізники вимагають повернути “нові” тарифи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.