Запрацюють за 9 гривень: тернопільські перевізники вимагають повернути “нові” тарифи (Відео)


Коли водії тернопільських маршруток виїдуть на лінію невідомо, – зазначив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігор Мединський. Тариф у 5 гривень, – за словами посадовця, – є збитковим. Перевізники звинувачують мерію у недотриманні умов, які б забезпечували їхню беззбиткову роботу. Тож вимагають повернути вартість квитка на проїзд у маршрутках на рівні 9 гривень. Транспортного колапсу у місті не сталося. На лінію виїхали 54 тролейбусів.

 

– Ну, я хочу сказати про те, що сьогодні автобусні перевізники не виїхали на маршрутну мережу. Я вчора викликав їх до себе і зачитав Рішення виконавчого комітету щодо повернення до старих тарифів. По їхньому психологічному настрої я зрозумів, що можуть бути якійсь проблеми. Через це ми з директором тролейбусного парку, нашим комунальним транспортом ретельно попрацювали для того, аби вивести максимальну кількість водіїв і тролейбусів на маршрутну мережу, що ми і зробили. Це для того, щоб забезпечити громадські пасажирські перевезення. На даний час я веду перемовини з перевізниками. Думаю, що ми десь в короткому часі з ними зустрінемося для того, щоби вони висловили свої пропозиції, свої побажання. Відповідно, які я буду з ними обговорювати і, зрозуміло, буду вносити свої.

 

Сьогодні виїхали 54 тролейбуси. Зрозуміло, що за кермом навіть сидять стажисти. Тому, що ми хотіли, щоб максимально наше комунальне підприємство забезпечило громадські пасажирські перевезення.

 

Є і договір, є і сьогодні чинне законодавство. Ну, мені так коротко телефоном перевізники, коли ми спілкувалися, сказали, що перші порушили ви. Тому, що закон про автомобільний транспорт говорить про те, що ви нам повинні забезпечувати беззбиткову роботу. Ви нам забезпечили збиткову роботу, ми не можемо працювати. Тому спочатку перегляньте в себе, а потім…

 

Ну, я хочу сказати про те, що крайнощів 100% не буде через те, що ми не маємо свого комунального транспорту. Швидко його ми теж не зможемо придбати через фінансові й тендерні моменти. Діло йде до зими, тому ми в ніякі протистояння з перевізниками входити не будемо – ну це моя позиція, як начальника управління. Сьогодні не можу нічого спрогнозувати. Буду з ними розмовляти і шукати якийсь діалог спочатку, а потім консенсус, але розмова їхня є… Тільки поки що з трьома спілкувався, решту дав доручення, щоб головний спеціаліст мого підприємства обдзвонив і запросив перевізників на нараду. Головна їхня вимога – повернути тарифи 9 гривень.

 

Є 9 перевізників. Важко дуже в якусь одну годину їх зібрати. Через те, що, мабуть, кожен має якісь свої проблеми. Оскільки я сьогодні шалено зайнятий, буду говорити зі своїми працівниками, на коли зможуть вони бути. Перевізники не охоче йдуть на нашу розмову, на нашу зустріч, – повідомив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігор Мединський.

 

 

Попередня стаття

У міськраді Тернополя прокоментували невиїзд маршруток на лінії (НАЖИВО)

Наступна стаття

Отруїлись: встановлено причину масової загибелі чайок у Тернополі

10 Comments

    Avatar
  • НЕ може місто бути заручниками 9 перевізників

  • Avatar
  • Без маршруток місто стало частіше тролейбусникам Велике СПАСИБІ

  • Avatar
  • Без маршруток місто стало чистіше тролейбусникам Велике СПАСИБІ

  • Avatar
  • правда пустіть в місто нових перевізників тоді побачимо

  • Avatar
  • хай подає відставку а не соплі на камери жувати

  • Avatar
  • Він сьогодні шаленно зайнятий, ха-ха. Відпрацьовує вчорашній день. Хай і не виїзджають. Тримають свій металобрухт у себе і не забруднюють повітря. Думаль, що тернопляни зтерплять, але щось пішло не так.

  • Avatar
  • тільки відставка.а нова людина веде переговори

  • Avatar
  • Коментар

    Без маршруток місто стало чистіше тролейбусникам Велике СПАСИБІ

  • Avatar
  • Нехай не заливає а подасть нормальний розрахунок по собівартості проїзду. А то по тому що оприлюднили 5 числа видно що 1 маршруткав день перевозить тільки 285 людини в чому я дуже сомніваюсь. А дальше проста арефметика якщо маршрутка перевезе в 2 рази більше тобто 570 то тариф буде не 8,8грн а по 4,4грн. Так що не ма чого їм вірити знов пробують нас обдурити

  • Avatar
  • Тай по пробігу-протяжність не дуже сходиться. В них по розрахунку виходить що всі маршрутки курсують кожень день майже зранку до ночі(в середньому по 15годин), то деж вони їздять коли стоїш в вечірній час і чекаеш на них.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.