У Тернополі страйкують перевізники. На лінію не виїхала жодна маршрутка

Сьогодні, 6 листопада, у Тернополі на лінію не виїхала жодна маршрутка. Водії та перевізники страйкують через скасування рішення про підняття тарифів на проїзд до 9 гривень та повернення старої вартості – 5 гривень. Тож, аби дістатися місця роботи, навчання чи у власних справах, люди гуртуються та викликають таксі. Допомагають містянам й водії на власних автівках. За можливості вони зупинятьються та підвозять людей у попутному їм напрямку.

 

Містом курсують також тролейбуси комунального підприємства “Тернопільелектротранс”. Однак цього недостатньо. Кількість пасажирів занадто велика.

 

На деяких вулицях Тернополя довжелезні затори, на інших – пуста дорога. Доки триватиме протест перевізників – наразі невідомо. Оновлену інформацію “МедіаТОР” повідомить згодом. Тож стежте за нашими новинами, аби бути у курсі першими.

 

Нагадаємо, 5 листопада на вимогу тернополян міський голова скасував Рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Відео протесту Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua.

Попередня стаття

Що таке Новий економічний курс, – Ю. Тимошенко (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі варто нарешті розібратись, який транспорт потрібен Файному місту

3 Comments

    Avatar
  • А тепер варто розірвати договори з перевізниками і оголосити конкурс на пасажирські перевезення. Це було б правильно.

  • Avatar
  • А мені сьогодні зупинилася водійка на власному авто, за що її дуже вдячна,бо на роботу б не приїхала вчасно!!!!

  • Avatar
  • Підтримую.Розірвати договори з перевізниками і оголосити конкурс на пасажирські перевезення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.