У Тернопільській міській раді обговорюють шляхи виходу з транспортної кризи (НАЖИВО)


Очільник Тернополя Сергій Надал звернувся до комісії з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму щодо вирішення транспортної проблеми у місті.

 

Аби обговорити питання надання послуг перевезення громадським транспортом у Тернополі скликано засідання постійної комісії в сесійній залі міськради. Учасники обговорюють шляхи виходу із транспортної кризи. До участі в роботі комісії запрошені фахівці та експерти у сфері транспорту.

 

У сесійній залі перебувають також журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Онлайн трансляцію НАЖИВО Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

 

Попередня стаття

«Краще пішки, ніж у тісному тролейбусі» – тернополяни про відсутність маштруток (Відео)

Наступна стаття

Сьогодні на маршрутах Тернополя працюють 54 тролейбуси і 4 автобуси

3 Comments

    Avatar
  • кожний перевізник несе відкат в міську раду і тому вони не хочуть розривати договора

  • Avatar
  • розірвати договір з одним перевізником інші виїдуть

  • Avatar
  • 6-7 готівкою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.