Сьогодні на маршрутах Тернополя працюють 54 тролейбуси і 4 автобуси

У Тернополі комунальний громадський транспорт курсує у повноцінному режимі. Аби максимально забезпечити повноцінне перевезення громадян на маршрути виїхали 54 тролейбуси та 4 автобуси. З приватними перевізниками Тернополя, які відмовилися перевозити пасажирів за 5 гривень, тривають перемовини. Зокрема, сьогодні скликали засідання, на якому обговорили шляхи виходу із транспортної кризи. До участі в роботі комісії запросили фахівців та експертів у сфері транспорту.

 

Нагадаємо, 6 листопада, у Тернополі на лінію не виїхала жодна маршрутка. Водії та перевізники страйкують через скасування рішення про підняття тарифів на проїзд до 9 гривень та повернення старої вартості – 5 гривень. Тож, аби дістатися місця роботи, навчання чи у власних справах, люди гуртуються та викликають таксі. Допомагають містянам й водії на власних автівках. За можливості вони зупинятьються та підвозять людей у попутному їм напрямку.

 

Рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті до 9 гривень та про повернення старих тарифів у 5 гривень за квиток на вимогу тернополян міський голова скасував  5 листопада. Відео протесту Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua.

Попередня стаття

У Тернопільській міській раді обговорюють шляхи виходу з транспортної кризи (НАЖИВО)

Наступна стаття

Тернопільських школярів запрошують на фестиваль «Дитяча легка атлетика»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.