У Тернопільській міській раді обговорюють тарифи на проїзд (Наживо)


У Тернопільській міські раді втретє за два дні зібралися представники влади, управління транспорту, перевізники, фахівці та громадськість. Учасники намагаються спільно знайти шляхи виходу з транспортної кризи, яка склалася у Тернополі. На сьогоднішньому засіданні обговорюють тарифи, які задовільнили б і пасажирів, і перевізників.

 

Протягом двох днів в обласному центрі водії маршруток не виїжджали на лінію. Сьогодні, 8 листопада, рух маршруток мав відновитися, оскільки перевізникам запропонували – або виїхати на маршрути, або розірвання договору.

 

Нагадаємо, 6 листопада, у Тернополі на лінію не виїхала жодна маршрутка. Водії та перевізники страйкують через скасування рішення про підняття тарифів на проїзд до 9 гривень та повернення старої вартості – 5 гривень. Тож, аби дістатися місця роботи, навчання чи у власних справах, люди гуртуються та викликають таксі. Допомагають містянам й водії на власних автівках. За можливості вони зупинятьються та підвозять людей у попутному їм напрямку.

 

Рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті до 9 гривень та про повернення старих тарифів у 5 гривень за квиток на вимогу тернополян міський голова скасував  5 листопада. Відео протесту Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua.

 

У сесійній залі перебувають також журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Онлайн трансляцію НАЖИВО Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Завтра тернопільські маршрутки виїдуть на лінію

Наступна стаття

Допоки триватиме перевірка, тернополяни їздитимуть у маршрутках за 5 гривень (Відео)

One Comment

    Avatar
  • після 19.00 на Дружбу (вул. Бережанська, Тролейбусна, Лучаківського) не має чим доїхати з Центру, Баму, залізничного вокзалу окрім тролейбуса № 11. Ні одну з маршруток: 11, 27, 30 не побачиш на маршруті.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.